Η εταιρία μας, διακρίθηκε ανάμεσα σε ολόκληρο  το δίκτυο Opel Ελλάδος ως ο διανομέας της χρονιάς για το 2019!

Για να  αναδειχθεί κάποιος νικητής του θεσμού «Dealer of The Year» πρέπει να πληροί αρκετά κριτήρια. Ανάμεσα στους παράγοντες επιτυχίας είναι: ικανοποίηση πελατών, αποτελέσματα πωλήσεων και κερδοφορία. Οι υψηλές επιδόσεις σε όλους τους τομείς είναι απαραίτητες για την κατάκτηση του αξιοζήλευτου βραβείου «Dealer of The Year».

H βράβευση πραγματοποιήθηκε στην Κροατία. Από 1.650 και πλέον διανομείς Opel και Vauxhall σε 20 χώρες, ο διευθύνων σύμβουλος της Opel, Michael Lohscheller βράβευσε τους 29 καλύτερους διανομείς, τα τρία καλύτερα group διανομέων και τον καλύτερο εισαγωγέα.

Το βραβείο για την εταιρία μας παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Τζιάλας Γιώργος.

 

Το επίτευγμα αυτό έρχεται μέσα από τις καθημερινές προσπάθειες των ανθρώπων μας για την “ΜΑΧΧimum” ικανοποίηση & εξυπηρέτηση όλων των πελατών που επισκέπτονται  καθημερινά τα καταστήματα μας .

Με την σειρά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που επιλέξατε την Maxx Motors για την αγορά/συντήρηση του Opel αυτοκινήτου σας.

Σας υποσχόμαστε πως θα μείνουμε προσηλωμένοι με πάθος και δημιουργικότητα ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε πάντα τα μέγιστα.

H Διεύθυνση και η ομάδα της Maxx Motors.

We reach the MAXX together..