fbpx

Maxx Motors Service Center

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Με αίσθημα ευθύνης προς τους πελάτες μας διασφαλίζουμε την υγεία όλων μας.

Με αίσθημα ευθύνης προς τους πελάτες μας διασφαλίζουμε τόσο τη δική σας υγεία όσο και των εργαζομένων μας ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα .

Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει μαζί σας, αυτή την περίοδο μεταφράζεται στη δημιουργία ενός υγιεινού και ασφαλούς περιβάλλοντος στους εκθεσιακούς χώρους και τα συνεργεία μας. Καθώς επίσης και στην κατάρτιση των κατάλληλων διαδικασιών για τις δραστηριότητες  του after sales, που διασφαλίζουν την εμπειρία Opel χωρίς επαφή και επισφαλή διάδραση.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Η πολυετής εμπειρία μας, η κορυφαία εκπαίδευση του προσωπικού μας και οι αμέτρητοι ικανοποιημένοι ιδιώτες και επαγγελματίες πελάτες μας, εγγυώνται την ποιότητα των μηχανολογικών εργασιών που υλοποιούνται στον χώρο μας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας παραμένουν στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε μηχανολογική εργασία αφορά το όχημά σας (Διάγνωση – Service – Επισκευή) και είναι σε θέση να την διεκπεραιώσουν γρήγορα και με τον πιο επαγγελματικό τρόπο.

ΛΙΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

  • Βασικά, προγραμματισμένα και έκτακτα Service.
  • Μηχανολογικές εργασίες και επισκευές.
  • Βελτιώσεις κινητήρων, κιβωτίων ταχυτήτων, φρένων και αναρτήσεων, διαφορικών,  σουστών κ.α.
  • Επισκευές υδραυλικών συστημάτων ανάρτησης.
  • Ηλεκτρονικός έλεγχος –  Ηλεκτρολογείο.
  • Γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ.
  • Αντικατάσταση κρυστάλλων.
  • Επισκευές ζημίων( Φανοποιείο-Βαφές)

 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για τα κόστη Τακτικών Συντηρήσεων της Opel, :

[/vc_column_inner]

Για τα κόστη Τακτικών Συντηρήσεων της Fiat , :

 

 

[/vc_row_inner]

Εξοικονομήστε χρόνο προγραμματίζοντας το Service σας από εδώ. Αφού υποβάλετε την φόρμα σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα για την επιβεβαίωση του ραντεβού σας.
Δεν γίνετε ευκολότερο από αυτό.

Serviceman
service-1-21-1024x638

ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ

Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που θα αναλάβει την καθιερωμένη αλλαγή λαδιών καθώς και όλους τους ενδεδειγμένους ελέγχους-εργασίες που προβλέπονται από τον κατασκευαστή. 

SERVICE ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και φυσικά το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό προκειμένου να επισκευάσουμε οποιαδήποτε βλάβη ανεξαρτήτως κινητήρα.
Φυσικά όλα αυτά στις Μaxximum χαμηλότερες τιμές. 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

Στον χώρο μας θα βρείτε σύγχρονα μηχανήματα συμβεβλημένα με όλα τα μοντέλα αυτοκινήτου για την επίτευξη του καλύτερου ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού ελέγχου, καθώς και την σωστή επιδιόρθωση των βλαβών που τυχόν παρουσιαστούν. 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΡΕΝΩΝ

Όλα τα αυτοκίνητα, μόλις ξεπεράσουν συγκεκριμένο αριθμό χιλιομέτρων, χρειάζονται αντικατάσταση του συγκεκριμένου εξαρτήματος. Εμείς σε συνεργασία με τις κορυφαίες μάρκες του χώρου σας προσφέρουμε αυτή την εργασία σε προνομιακές τιμές και πάντα με εγγύηση εργασιών.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Αναπτύξαμε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών αυτοκινήτων, με προϊόντα πρώτης τοποθέτησης και άριστης ποιότητας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και έχουμε χτίσει μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στη γκάμα μας θα βρείτε τα ποιοτικότερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Στην Maxx Motors A.E.B.E. συνεργαζόμαστε με κορυφαίους οίκους του κλάδου, ώστε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ιδιώτες και επαγγελματίες. Επίσης στην εταιρία μας σας παρέχεται εγγύηση ελαστικών για όλες σχεδόν τις εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε και υπάρχει δυνατότητα κάλυψης κάθε τυχαίας βλάβης στα ελαστικά σας.
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είναι σε θέση να εντοπίσει και να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των ζημιών που έχουν υποστεί τα ελαστικά σας. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ SERVICE

Όνοματεπώνυμο

Email

Τηλέφωνο

Μάρκα

Μοντέλο

Πόλη

Χιλιόμετρα

Προτεινόμενη ώρα

Με την υποβολή της φόρμας θα ειδοποιηθείτε εντός 48 ωρών από ένα τεχνικό μας σύμβουλο για τον προγραμματισμό του service.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΚυριακήΚλειστά
Δευτέρα08:30-16:30
Τρίτη08:30-16:30
Τετάρτη08:30-16:30
Πέμπτη08:30-16:30
Παρασκευή08:30-16:30
ΣάββατοΚλειστά
Έχετε απορίες; Καλέστε μας τώρα!
+30 24610 27327