από 11.190€

Go Big!

Τα μεγάλα όνειρα ας ξεκινούν από σήμερα. Μεγαλύτερη, ασφαλέστερη, ομορφότερη και τεχνολογικά πιο προηγμένη από ποτέ, η ολοκαίνουρια τρίτη γενιά Hyundai i10 είναι εδώ.

Μια νέα κατηγορία.

Ολικά ανασχεδιασμένο, τo πολυβραβευμένο i10 ανατρέπει όλα τα δεδομένα της κατηγορίας.

Νεανική και ταυτόχρονα πρακτική σχεδίαση, εμπνευσμένη από τα φυσικά μυικά σχήματα και τις έντονες γραμμώσεις της στολής ενός αθλητικού σωματότυπου.

Χάρη στο 4 εκ. μεγαλύτερο μεταξόνιο, ο ήδη κορυφαίος χώρος επιβατών διευρύνεται δραματικά, προσφέροντας εξαιρετική ευστάθεια και ποιότητα κύλισης ανώτερης κατηγορίας.

Μακρύτερο και πλατύτερο συνολικά, το νέο Hyundai i10 χαμηλώνει την οροφή αποκτώντας έναν εντυπωσιακό σπορ και αεροδυναμικό χαρακτήρα και βελτιώνοντας την αεροδυναμική του.

Ολική αναβάθμιση εμπειρίας.

Στο νέο Hyundai i10 ξεχωρίζει ο εργονομικός σχεδιασμός οπού κυριαρχεί η νέα έγχρωμη οθόνη αφής 8’’, η μεγαλύτερη της κατηγορίας, ενώ διαθέτει εγκαταστημένα τα λειτουργικά Apple CarPlayTM και Android AutoTM. Στην οθόνη προβάλλεται εικόνα από την κάμερα οπισθοπορίας, με δυναμικές γραμμές καθοδήγησης κατά τους ελιγμούς.

Η άνεση ανεβαίνει κατηγορία με σύστημα αυτόματου κλιματισμού (Clima), ενώ το σύστημα Έξυπνης Εισόδου και Εκκίνησης σας επιτρέπει να μπαίνετε, να κινείσθε και να απομακρύνεσθε από το αυτοκίνητο με ασφάλεια και ταχύτητα χωρίς να βγάλετε το κλειδί από την τσάντα ή την τσέπη σας.

Σύστημα Έξυπνης Εισόδου και Εκκίνησης

Αυτόματος Κλιματισμός

Έγχρωμη οθόνη αφής 8’’ με κάμερα οπισθοπορίας

Τεχνολογία υπεροχής με S-10
Hyundai SmartSense™

Ασφαλέστερο από ποτέ, τόσο στην πολυσύχναστη πόλη όσο και στις μακρινότερες αποδράσεις, το νέο Hyundai i10 φέρει από τη βασική του έκδοση το πλέον προηγμένο πακέτο S-10: Μία δέσμη 10 τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας Hyundai SmartSense™.

Εφοδιασμένο με το σύστημα E-call, το νέο Hyundai i10 είναι το πρώτο μοντέλο της κατηγορίας που προσφέρει τη δυνατότητα να κληθεί ο πανευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης 112 χωρίς να έχετε τηλέφωνο μαζί σας, όποτε βρεθείτε σε μία απρόβλεπτη περίσταση.

Συστήματα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας (LKA)

Το σύστημα LKA επιδρά ενεργά στο τιμόνι, σε ταχύτητες από 60χλμ/ώρα και πάνω, ακόμα και σε ήπιες στροφές του δρόμου, ώστε να επαναφέρει διακριτικά το όχημα στην ασφάλεια των ορίων της λωρίδας κυκλοφορίας.

Συστήματα Αυτόματης Έκτακτης Πέδησης (FCA)

H πολυλειτουργική κάμερα ανίχνευσης του νέου Hyundai i10 βοηθά στην αποτροπή ατυχημάτων. Ανιχνεύει την πιθανότητα πρόσκρουσης με προπορευόμενο όχημα ή πεζό, αλλά και φρενάρει ώστε ιδανικά να αποφευχθεί τυχόν ατύχημα.

Περισσότερη δύναμη,
μεγαλύτερη ελευθερία.

Η νέα γενιά Hyundai i10 είναι εξοπλισμένη με κινητήρες κορυφαίας αξιοπιστίας, εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, με καδένα μετάδοσης χρονισμού και με εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών ακόμη και για εκατομμύρια χιλιόμετρα. Χάρη στις τεχνολογίες Hyundai SmartStream™, το νέο Hyundai i10 έχει επιτύχει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και εκπομπών ρύπων περίπου κατά 15% στα μηχανικά κιβώτια, και πάνω από 20% στα νέα 5-τάχυτα κιβώτια αυτόματης εναλλαγής ταχυτήτων.

Και τα δύο κιβώτια διατίθενται τόσο με τον σπιρτόζικο 3-κύλινδρο κινητήρα 1.0lt 67 ίππων, όσο και με τον ισχυρό 4-κύλινδρο κινητήρα 1.2lt 84 ίππων. Η απόλαυση και η οικονομία ανεβαίνουν κατηγορία.

  • Λεπτομέρειες
    που ξεχωρίζουν
    Όποια και να είναι η οπτική σας γωνία, το νέο Hyundai i10 θα σας συναρπάσει με τον καλαίσθητο σχεδιασμό και την υψηλή κατασκευαστική του ποιότητα, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Θα ήθελες να μάθεις περισσότερα για το Νέο Hyundai i10?

συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα σου ανακαλύψουμε κάθε λεπτομέρεια..

Όνομα*

Επώνυμο*

Email*

Τηλέφωνο


Μήνυμα