Γιορτάστε μαζί μας τα 120 χρόνια της Opel και ανακαλύψτε τις επετειακές μας εκδόσεις, με πολλά ελκυστικά χαρακτηριστικά στον στάνταρ εξοπλισμό.

Στην Opel  γιορτάζουμε τα 120 χρόνια στην παραγωγή αυτοκινήτων το 2019 και επομένως 120 χρόνια καινοτόμων τεχνολογιών, προσιτών στο ευρύ κοινό –γιάτι στην Opel “Το Μέλλον Ανήκει σε Όλους”. Για να γιορτάσουμε αυτή την επέτειο μαζί με τους πελάτες μας, η Opel λανσάρει τις ειδικές εκδόσεις “120 Edition”.

120-Years-Edition-Opel_  03

Μοντέλα επιβατικών αυτοκινήτων, όπως τo μικρό Corsa, το bestseller Astra, η οικογένεια σπορ SUV – Crossland X, Mokka X και Grandland X – και το επιβλητικό Insignia θα διατίθενται σε εκδόσεις “120 Edition” με πληθώρα προηγμένων τεχνολογιών, στιλιστικών στοιχείων και συστημάτων άνεσης  στάνταρ σε προνομιακές τιμές. Η παραγγελιοληψία για τις ειδικές εκδόσεις “120 Edition” μόλις ξεκίνησε!

120-Years-Edition-Opel_  04

«Η Opel εκδημοκρατίζει τον τομέα μεταφορών εδώ και 120 χρόνια. Με τα αυτοκίνητά μας, κάνουμε τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά προσιτά σε όλες τις ομάδες πελατών. Αυτό είναι και το μότο μας! Και γι’ αυτό προσφέρουμε την ειδική έκδοση “120 Edition” ώστε τα περισσότερα μοντέλα μας να σηματοδοτήσουν το ξεκίνημα μιας επετειακής χρονιάς» δήλωσε ο Xavier Duchemin, Διευθύνων Σύμβουλος Πωλήσεων, Aftersales & Μάρκετινγκ.

120-Years-Edition-Opel_  05

Τα μοντέλα της σειράς “120 Edition” είναι εντυπωσιακά, με ηλεκτρονικό κλιματισμό ECC, κομψές ζάντες αλουμινίου, στοιχεία χρωμίου, κατώφλια θυρών & ειδικά βελούδινα πατάκια με τα λογότυπα «Opel» και φυσικά «120» χρόνια.

120-Years-Edition-Opel_  06

Επισκεφτείτε μας τώρα και δείτε τις αποκλειστικές προσφορές …