ΤΙΜΗ από 92.857€

Νέα ΤΙΜΗ: 77.000€

ΕΓΓΥΗΣΗ

2-5 χρόνια

ΚΥΒΙΚΑ (1969cc)

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (5,9-6lt/100km)

ΑΛΟΓΑ (235hp)

CO2 (154156g/km)

 

Ένα νέο είδος πολυτέλειας

Συστήματα ηλεκτροκίνησης, έξυπνες υπηρεσίες συνδεσιμότητας και μια μοναδική σκανδιναβική αίσθηση λειτουργικότητας και προσοχής στη λεπτομέρεια – αυτό είναι το νέο XC90. Πολυτελές αυτοκίνητο με νόημα.

Τα καλύτερα στοιχεία της σουηδικής πολυτέλειας

Το XC90 Inscription είναι μία έκφραση σύγχρονης σουηδικής πολυτέλειας. Τα ξεχωριστά στοιχεία της εξωτερικής σχεδίασης περιλαμβάνουν πρόσθετα χρωμιωμένα διακοσμητικά, μάσκα με ασημί ματ φινίρισμα, ειδικές ζάντες αλουμινίου, ενσωματωμένες απολήξεις εξάτμισης και προστατευτικό στο χρώμα του αμαξώματος στον πίσω προφυλακτήρα. Η επένδυση από λείο δέρμα Nappa και η προσοχή στη λεπτομέρεια δημιουργούν μια ευχάριστη, γαλήνια αίσθηση μέσα στην καμπίνα.
Πολυτέλεια για έως και επτά επιβάτες

Το XC90 είναι διαθέσιμο και με επτά θέσεις. Οποιαδήποτε έκδοση κι αν επιλέξετε, κάθε κάθισμά του είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει άνεση και πολυτελή αίσθηση.

Η ομορφιά του χώρου

Η καμπίνα του XC90 σχεδιάστηκε για να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη. Εκτός από άπλετος χώρος για τους επιβάτες, υπάρχει κι ένα ευέλικτο διαμέρισμα αποσκευών με διαθέσιμη χωρητικότητα έως και 1.868 λίτρα.

Σχεδίαση που αποπνέει κομψότητα

Η κομψότητα και η σιγουριά που χαρακτηρίζουν τη σκανδιναβική σχεδιαστική αντίληψη χαρίζουν στο νέο XC90 ένα εκλεπτυσμένο, αλλά και δυναμικό παρουσιαστικό.

Η έκδοση Inscription με λεπτομέρειες

Κοντινό της μπροστινής μάσκας του Volvo XC90

Χρωμιωμένες λεπτομέρειες

Το Inscription διαθέτει χρωμιωμένα εξωτερικά στοιχεία στους κάτω εξωτερικούς αεραγωγούς και τα πλαϊνά παράθυρα, καθώς και χρωμιωμένο ένθετο στο κάτω μέρος των θυρών με σκαλισμένο το όνομα Inscription.

 

Εσωτερική όψη του μπροστινού τμήματος επιβατών του Volvo XC90

Πολυτελές δέρμα

Η επένδυση από μπεζ δέρμα Nappa χρησιμοποιείται στα καθίσματα, τις επιφάνειες των θυρών και το κεντρικό υποβραχιόνιο. Είναι εξαιρετικά λείο και μαλακό, με πολυτελή υφή.

Κοντινό των τροχών ελαφρού κράματος του Volvo XC90

Τροχοί που ξεχωρίζουν

Η έκδοση Inscription περιλαμβάνει μοναδικούς τροχούς ελαφρού κράματος 19 ιντσών, με το χαρακτηριστικό μας φινίρισμα diamond-cut.

Όνομα*

Επώνυμο*

Email*

Τηλέφωνο


Μήνυμα