Το πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα Volvo Now επανέρχεται για το 2017, προσφέροντας νέες εκδόσεις που διαθέτουν επιπλέον καινοτόμα συστήματα τεχνολογίας και διατίθενται σε προνομιακές τιμές.

Ταυτόχρονα, με το Volvo Now η σουηδική μάρκα προσφέρει ιδιαίτερα προνομιακές τιμές σε όλα της τα μοντέλα παράλληλα με 5 χρόνια πλήρες σέρβις σύμφωνα με το πρόγραμμα του κατασκευαστή, 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση! Αξίζει να σημειωθεί ότι με το Volvo Now το συνολικό όφελος για τον πελάτη σε κάποιες περιπτώσεις υπερβαίνει αρκετά τα 5.000 €, ενώ ειδικά για το δωρεάν πλήρες σέρβις, αυτό ισχύει ακόμα και σε περίπτωση μεταπώλησης του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της πενταετίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Volvo παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις Livtech για τα μοντέλα V40, V40 Cross Country, S60 και V60 που προσφέρουν πλούσιο πρόσθετο εξοπλισμό σε μοναδικά προνομιακές τιμές. Οι νέες εκδόσεις Livtech διαθέτουν επιπλέον καινοτόμα συστήματα τεχνολογίας όπως το σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος (Park Assist Pilot) το οποίο κάνει το παρκάρισμα μία ευχάριστη και απολαυστική διαδικασία. Επίσης, διαθέτουν πίσω κάμερα παρκαρίσματος/ οπισθοπορείας καθώς και σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη. Διαθέσιμες επίσης είναι και κάποιες ξεχωριστές διακοσμητικές πινελιές που χαρίζουν στα μοντέλα πιο σπορ και δυναμική εμφάνιση.

Έτσι τα V40 Livtech και V40 Cross Country Livtech διαθέτουν, μεταξύ άλλων σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος (Park Assist Pilot), πίσω κάμερα παρκαρίσματος/ οπισθοπορείας και σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη, ενώ στα S60 Livtech και V60 Livtech υπάρχει σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος (Park Assist Pilot), πίσω κάμερα παρκαρίσματος/οπισθοπορείας και εμπρός κάμερα.

Με βάση τα παραπάνω το V40 Τ3 1.5 Auto στην έκδοση Livtech, με το νέο, προηγμένο βενζινοκινητήρα 1.498 κ.εκ. των 152 ίππων και στάνταρντ το αυτόματο κιβώτιο, προσφέρεται με συνολικό όφελος για τον πελάτη ύψους έως και 4.250. Η προτεινόμενη λιανική τιμή για το V40 T3 1.5 Auto στην έκδοση Livtech διαμορφώνεται στα 27.995 €, ενώ οι προτεινόμενες τιμές για το V40 T3 1.5 Auto ξεκινούν από 22.500 €, στην έκδοση Kinetic Plus.

Το S60 T3 1.5 Auto στην έκδοση Livtech, επίσης με τον κινητήρα 1.498 κ.εκ. των 152 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο στο βασικό εξοπλισμό, προσφέρεται με συνολικό όφελος για τον πελάτη ύψους άνω των 3.900 €, όπως αυτό διαμορφώνεται από την προνομιακή τιμή του πρόσθετου εξοπλισμού και την αξία των πέντε ετών δωρεάν εγγύησης, σέρβις και οδικής βοήθειας. Η προτεινόμενη λιανική τιμή για το S60 T3 1.5 Auto στην έκδοση Livtech διαμορφώνεται στα 31.625 €. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προτεινόμενες τιμές για το S60 T3 1.5 Auto ξεκινούν από 27.325 €, στην έκδοση Livstyl, με πέντε χρόνια δωρεάν εγγύηση, σέρβις και οδική βοήθεια.

Ιδιαίτερη αναφορά στην έκδοση R-Design του Volvo XC60 D4. Το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρεται με προτεινόμενη λιανική τιμή 51.900 €, που αντιπροσωπεύει πρόσθετο όφελος για τον πελάτη ύψους 5.384 €.

Για περισσότερες πληροφορίες : http://www.volvocars.com/gr/services/design-and-buy/volvo-now-livtech