Το Opel OnStar έσωσε ζευγάρι σε κίνδυνο.!!!!!!

Όταν σκεφτόμαστε τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο δρόμο, θα πίστευα κανονικά ότι έχουν προκληθεί από τα αυτοκίνητα. Είναι σπάνιο ένα αυτοκίνητο να σώσει την ζωή κάποιου. Ωστόσο, αυτό συνέβη ακριβώς για ένα ζευγάρι, τον John και τον Paula, που ταξίδευαν στο σπίτι από την Κορνουάλη όταν ήρθε στη διάθεσή τους το Opel OnStar.
Το μακρύ ταξίδι τους στο σπίτι γρήγορα έγινε δύσκολο λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης και το κλείσιμο δρόμων τους άφησαν να αισθάνονται κουρασμένοι. Αλλά γίνετε χειρότερο. Ο John υποφέρει από επιληψία και απαιτείται ιατρική περίθαλψη για να τον βοηθήσει να ελέγξει την κατάστασή του.
Λόγω της μεγάλης απόστασης του ταξιδίου ο John έπαθε επιληπτικό σοκ, χρειαζόταν βοήθεια και γρήγορα. Τόσο ο ίδιος όσο και η συζυγός του Paula ήταν εκτός τηλεφωνικού σήματος, οπότε δεν μπορούσαν να καλέσουν κανέναν για βοήθεια. Ευτυχώς, είχαν δει το κουμπί έκτακτης ανάγκης Opel OnStar όταν αγόρασαν το αυτοκίνητο στην τοπική αντιπροσωπεία τους. Ο Paula πίεσε το κουμπί και αμέσως ζήτησε σύμβουλο. Εξήγησε την κατάσταση και ο σύμβουλος που έλαβε την κλήση κάλεσε γρήγορα βοήθεια. Ήρθε σε επαφή με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που έστειλαν ένα ασθενοφόρο στο αυτοκίνητο, το οποίο βοήθησε το GPS tracker. Έφτασαν γρήγορα και τον πήγαν στο νοσοκομείο. Και αυτό δεν είναι όλο, ο σύμβουλος OnStar έβαλε την Πάουλα να επικοινωνήσει με την οικογένειά τους για να τους πει τι συνέβη.
Ο John πιστεύει ότι ο OnStar έσωσε τη ζωή του και ανακουφίζεται από το ότι είναι τοποθετημένο στο αυτοκίνητο. Είπε: “Το να το βάζουμε στο αυτοκίνητο 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο μας προσφέρει και την ψυχραιμία”.
Οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης είναι απρόβλεπτες αν υποφέρετε από μια μακροπρόθεσμη κατάσταση ή όχι. Βασιζόμαστε στα τηλέφωνά μας πολύ αυτές τις μέρες, αλλά μερικές φορές δεν μπορούν να μας βοηθήσουν όταν το χρειαζόμαστε το περισσότερο. Το OnStar προσφέρει υποστήριξη ακόμη και όταν η βοήθεια φαίνεται απομακρυσμένη. Έχει επίσης πληροφορίες για τη διαγνωστική του οχήματος, τη δορυφορική πλοήγηση και τον εντοπιστή αν το αυτοκίνητο κλαπεί.
Δεν είναι μόνο για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Μετατρέπει το αυτοκίνητο σε ένα WiFi hotspot έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο στο κινητό σας τηλέφωνο, tablet ή φορητό υπολογιστή. Οι επιβάτες σας θα το αγαπούν και μπορείτε να σταματήσετε κατά μήκος του ταξιδιού για να καλύψετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να κοιτάξετε κάτι επάνω. Είναι ένα βραβευμένο σύστημα για τα διαπιστευτήρια καινοτομίας και ασφάλειας.
Μάθετε περισσότερα για το OnStar επικοινωνώντας με τους ειδικούς της MAXX MOTORS. Μπορείτε να απολαύσετε ένα Test Drive της επιλογής σας και θα σας δείξουμε πώς λειτουργεί το έξυπνο σύστημα.