Ποια είναι η πραγματική ηλικία των ελαστικών σας; Οι καταναλωτές συχνά ρωτούν πως μπορούν να μάθουν ποια είναι η διάρκεια ζωής των ελαστικών, αλλά καταλήγουν με αντιφατικές πληροφορίες. Ήρθε η ώρα να δώσουμε σαφείς απαντήσεις, για τη γήρανση των ελαστικών!http://michel.in/2m1QJKQ

Posted by Michelin Hellas on Montag, 27. Februar 2017

 

Η Michelin λανσάρει ένα σύντομο βίντεο για να αντικρούσει τις εσφαλμένες πεποιθήσεις σχετικά με τη γήρανση των ελαστικών αυτοκινήτων.

Οι οδηγοί χρειάζονται υπεύθυνη ενημέρωση για να κάνουν επιλογές σωστά τεκμηριωμένες, όταν αγοράζουν ελαστικά.

Το σύντομο animation που λανσάρεται στη νέα σελίδα Facebook της Ελαστικά Michelin, δίνει μια σαφή εξήγηση ως προς το τι σημαίνει η ηλικία ενός ελαστικού, ποιοι είναι οι παράγοντες που συμβάλλουν στη γήρανση αυτού του προϊόντος κινητικότητας και τι σημαίνει η -συχνά παρερμηνευόμενη- σήμανση των τριών γραμμάτων στο πλευρό του ελαστικού.

Χάρη στα αυστηρά πρότυπα και πρακτικές κατά την κατασκευή των ελαστικών, καθώς και κατά τον κύκλο αποθήκευσης, η Michelin παρέχει το ίδιο επίπεδο επιδόσεων των προϊόντων που παραδίδει, ανεξαρτήτως της ημερομηνίας παραγωγής τους.

Συνιστάται στους οδηγούς να ελέγχουν τακτικά τα ελαστικά τους, όπως και την πίεση των ελαστικών τους, και να ακολουθούν τις οδηγίες τοποθέτησης, χρήσης και αποθήκευσης, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τις επιδόσεις μεγάλης διάρκειας των ελαστικών Michelin.

Με τον τρόπο αυτόν, θα οδηγούν με ασφάλεια, θα απολαμβάνουν την οδήγησή τους, μέχρι και το τελευταίο χιλιόμετρο ολόκληρης της ζωής των ελαστικών, ώστε να χαίρονται κάθε πολύτιμη στιγμή της ζωής, μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές τους.