ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ :26.900€

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: 24.900€

ΕΓΓΥΗΣΗ

2 χρόνια

ΚΑΥΣΙΜΟ:BENZINH

ΚΥΒΙΚΑ (1.400cc)

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (6.2lt/100km)

ΑΛΟΓΑ (140hp)

CO2 (143gr)

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η παράδοση συναντά την καινοτομία στο νέο Jeep® Compass και ανανεώνει το πλέον εμβληματικό γνώρισμα που κάνει το σχεδιασμό του Jeep® τόσο θρυλικό. Ακολουθήστε το χυτό, αεροδυναμικό προφίλ του, προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια, από τα επιχρωμιωμένα περιγράμματα παραθύρων μέχρι τη μάσκα με τους επτά κάθετους αεραγωγούς και αφήστε την ομορφιά να έρθει στο φως με το συγκλονιστικό σχεδιασμό των προβολέων Led.

ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ένα δυναμικό και επιθετικό προφίλ που ξεχωρίζει από το πλήθος. Το Jeep® Compass κινείται γεμάτο αυτοπεποίθηση με δεδομένο τον αεροδυναμικό σχεδιασμό του. Η προαιρετική μαύρη οροφή και το περίγραμμα παραθύρων με τα επιχρωμιωμένα στοιχεία κάνει το SUV σας αμέσως αναγνωρίσιμο. Το να σας προσέχουν ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο όσο με το νέο Jeep® Compass.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ

Τα χαρακτηριστικά σχεδιαστικά στοιχεία Jeep®, τα υλικά υψηλής ποιότητας και η τεχνολογία αιχμής κάνουν το εσωτερικό του νέου Jeep® Compass ιδανικό περιβάλλον για να ζήσετε τις διαδρομές σας. Ετοιμαστείτε για τις εξορμήσεις σας, με έναν πίνακα οργάνων σε εξ ολοκλήρου έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών. Ρυθμίστε το ηχοσύστημα, χρησιμοποιείστε φωνητικές λειτουργίες και ρυθμίστε την ταχύτητα με τα ενσωματωμένα χειριστήρια χωρίς να αφήνετε το τιμόνι και χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από το δρόμο.

COMPASS SPORT

Νεος μοναδικός σχεδιασμός με χαρακτήρα Jeep®.Αυτό προσδιορίζει το νέο Jeep® Compass Sport. Στο βασικό εξοπλισμό του περιλαμβάνονται προβολείς με αισθητήρα φώτων, υφασμάτινα καθίσματα, ηλεκτρικό χειρόφρενο, τιμόνι με δερμάτινη επένδυση και χειριστήρια ηχοσυστήματος, Forward Collision Warning Plus, Lane Departure Warning Plus και πίσω φώτα LED.
Όνομα*

Επώνυμο*

Email*

Τηλέφωνο


Μήνυμα