ΤΙΜΗ από 66.8000€

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: 56.500

ΕΓΓΥΗΣΗ

5 χρόνια

ΚΥΒΙΚΑ (2143cc)

ΚΑΥΣΙΜΟ : ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (4.8lt/100km)

ΑΛΟΓΑ (210hp)

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ 0-100km/h : 6.6 sec

CO2 (127gr)

ΤΟ ΠΡΩΤΟ SUV ΤΗΣ ALFA ROMEO

Η συγκίνηση ενός τεράστιου ντεμπούτου

Από τότε που ιδρύθηκε, η Alfa Romeo δημιούργησε οχήματα ικανά να αλλάξουν τον τρόπο που αγαπάμε και οδηγούμε τα αυτοκίνητα. Μετά από περισσότερα από 107 χρόνια λαμπρής ιστορίας, η μάρκα θέτει ένα νέο ορόσημο με τη Stelvio. Ισχυροί κινητήρες αλουμινίου με κορυφαία-στην-κατηγορία επιτάχυνση , σύστημα τετρακίνησης Q4, τέλεια ισορροπία βάρους 50/50, αναλογία τιμονιού μεγαλύτερης κατηγορίας και άξονα από ανθρακονήματα: το πρώτο SUV της Alfa Romeo είναι εδώ για να ικανοποιήσει τις μεγαλύτερες προσδοκίες κάθε φανατικού που αποζητά μια πραγματικά ασυναγώνιστη εμπειρία οδήγησης. Επιπλέον, χάρη στις πρωτοποριακές τεχνολογίες ασφάλειας και την καινοτόμο πλατφόρμα, η Stelvio πέτυχε την πολυπόθητη βαθμολογία Euro NCAP 5 αστέρων, με βαθμολογία 97% για την προστασία των ενήλικων επιβατών: όλη η άνεση, η ασφάλεια και η ευελιξία ενός SUV σε συνδυασμό με απαράμιλλο sport πνεύμα που μόνο μια πραγματική Alfa Romeo μπορεί να προσφέρει.

Νέα επίπεδα καινοτομίας

Κορυφαίες τεχνολογίες ασφαλείας και πρωτόγνωρες λύσεις στην κατηγορία της. Η Alfa Romeo έχει κυνηγήσει τους πιο φιλόδοξους στόχους, παρουσιάζοντας εξαιρετικές καινοτομίες ενώ παραμένει αληθινή στην μοναδική φιλοσοφία της δημιουργίας αυτοκινήτων. Η Stelvio διαθέτει μία πλήρη γκάμα από κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις όπως το Integrated Brake System (IBS), το Autonomous Emergency Braking (AEB) με αναγνώριση πεζού και ένα κεντρικό άξονα μετάδοσης της κίνησης εξολοκλήρου από ανθρακονήματα. Η Stelvio είναι εδώ για να γράψει εκ νέου την ιστορία της κατηγορίας SUV.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σύστημα ασφαλείας πρώτης κατηγορίας.

Η Stelvio έχει κερδίσει την πολυπόθητη βαθμολογία Euro NCAP 5 αστέρων, κατακτώντας την πρωτιά στην κατηγορία της για την προστασία των ενήλικων επιβατών με ένα εξαιρετικό ποσοστό 97%. Αυτά τα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν μέσω μιας σημαντικής επένδυσης κατά τη δημιουργία της αρχιτεκτονικής στην οποία βασίζονται οι Giulia και Stelvio, βελτιωμένες με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας. Κάθε έκδοση της Stelvio έχει στο βασικό εξοπλισμό το σύστημα Προειδοποίησης Σύγκρουσης (FCW), Αυτόματη Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης (AEB) με λειτουργία ανίχνευσης πεζών και Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας (LDW). Κατόπιν παραγγελίας, η Stelvio μπορεί επίσης να είναι εξοπλισμένη με Adaptive Cruise Control (ACC) και Σύστημα Παρακολούθησης Τυφλού Σημείου (BSM).

IBS

Μία αποκλειστική πρεμιέρα

Το Ενσωματωμένο Σύστημα Φρένων (IBS) είναι μία αποκλειστική brake-by-wire λύση της Alfa Romeo, μία παγκόσμια πρεμιέρα η οποία έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να παρέχει μία άμεση και ακριβή απόκριση κάτω από όλες τις συνθήκες. Το σύστημα πετυχαίνει την καλύτερη απόσταση φρεναρίσματος στην κατηγορία και αποτρέπει τους κραδασμούς από το ABS σε περίπτωση φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, ενώ ο σχεδιασμός του επιτρέπει την σημαντική μείωση του βάρους. Χάρη στην ικανότητα του συστήματος των φρένων, η Stelvio μπορεί να επιβραδύνει από τα 100 km/h στο μηδέν μέσα σε 39 μέτρα.

HILL DESCENT CONTROL

Έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε κλίση 

Η Stelvio είναι εξοπλισμένη με το Hill Descent Control (HDC) στο βασικό της εξοπλισμό. Ένα σύστημα που επιτρέπει στον οδηγό να διατηρεί μια ασφαλή και σταθερή ταχύτητα ακόμα και σε έναν κατηφορικό δρόμο, το HDC λειτουργεί αυτόνομα στο σύστημα πέδησης κάθε τροχού: εξασφαλίζει έτσι σταθερότητα και ασφάλεια σε κάθε κατάσταση, ακόμη και σε ολισθηρές επιφάνειες και εξαιρετικά απότομους δρόμους

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Το συναίσθημα έγκειται στις μοναδικές λεπτομέρειες 

Η Alfa Romeo έχει επιλέξει μόνο τα πιο πολύτιμα εσωτερικά στοιχεία για την Stelvio, συνδυάζοντας στοιχεία υψηλής τεχνολογίας και εξαρτήματα ανώτερης ποιότητας. Ο ουσιαστικός σχεδιασμός του ταμπλό είναι πλαισιωμένος κομψά με αληθινά υλικά, όπως πραγματικό ξύλο ή αλουμίνιο. Το σπορτίβ δερμάτινο βολάν τιμονιού είναι εμπλουτισμένο με το ενσωματωμένο κουμπί εκκίνησης. Τα καθίσματα είναι επενδεδυμένα με καινοτομικά τεχνικά υφάσματα και full-grain δέρμα Pieno Fiore.

Όνομα*

Επώνυμο*

Email*

Τηλέφωνο


Μήνυμα