Όντας νέος, αν δεν έχεις κάνει τις οικονομίες σου, δεν μπορείς να έχεις μεγάλες απαιτήσεις από τους γονείς σου. Πόσο μάλλον στην αγορά ενός αυτοκινήτου. Όπως και να έχει, η ώρα για το πρώτο σου αυτοκίνητο έχει έρθει και εσύ προσπαθείς να διαλέξεις το καταλληλότερο. Τι να είναι αυτό άραγε;

Τι αγοράζεις λοιπόν; Η λογική λέει ότι θα κοιτάξεις για κάτι που να ταιριάζει με τον χαρακτήρα σου και την ιδιοσυγκρασία σου! Κάτι στιλάτο, γρήγορο, μικρό, «τζιποειδές», κάμπριο. Κάτι πάντως!

Εμείς συγκεντρώσαμε 3 αυτοκίνητα με χαρακτήρα, όπου το καθένα αντιπροσωπεύει έναν τύπο της σημερινής νεολαίας! Αλήθεια, εσύ τι τύπος είσαι;

Fiat 500

Η κυρία

Το διαχρονικό ντιζάιν του μικρού Fiat μπορεί να προσελκύει και τους άντρες,αλλά είναι και η Νο.1 επιλογή για τις γυναίκες και όχι άδικα!

Είναι μικρό, στιλάτο, μοντέρνο, ζωηρό, είναι ένα αυτοκίνητο με άποψη. Έχει ποιοτικότερο εσωτερικό από ένα Panda και κάτω από το μικρό του καπό αναπνέουν σιωπηλά, τα μικρά, οικονομικά μοτέρ της Fiat. Το παίρνεις και αυτόματο αν δεν είσαι εξοικειωμένη με τα χειροκίνητα.

Σου προτείνουμε να δείς τα δικα μας Maxx-imum 500αράκια με κινητήρες πετρελαίου 1.3 η τώρα που άνοιξε ο καιρός να δροσιστείς με την cabrio έκδοση του αυτοκινήτου.

Fiat 500 White

Fiat 500C

Mini Cooper η One

Ο νέος είναι ωραίος

Είναι ο Δαβίδ απέναντι στους εκάστοτε Γολιάθ που κυκλοφορούν στο δρόμο. Πολύ καλά στημένο ,προσθιοκίνητο με χαρακτήρα «μπόλικον» και δύναμη τόση για να ευχαριστιέσαι το κάθε «άνοιγμα» στο γκάζι.

Το εσωτερικό του είναι ιδιαίτερο γι’αυτό και οι απόψεις διίστανται. Το σίγουρο είναι ότι έχει ξεκάθαρη ταυτότητα και σε αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία.

Γενικότερα μια πολύ καλή επιλογή, γερμανικής ποιότητας και με γαλαζοαίματο DNA!

Δές το δικό μας Maxx-imum Mini:

Mini One Pepper

Ford Fiesta

Τι αμαξάρα έχω πάρει θεέ μου;

Ένα αυτοκίνητο σύγχρονο αλλά φαινομενικά πιο «σοβαρό» από τα υπόλοιπα. Με μοντέρνο, δυναμικό σχήμα, εξαιρετικούς κινητήρες, πολύ χαμηλή κατανάλωση και υποδειγματική ισορροπία στο δρόμο, το Ford Fiesta είναι από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία του!

Το εσωτερικό του Fiesta είναι αρκετά καλής ποιότητας και αρκετά άνετο για μικρό αυτοκίνητο.

Και η καλύτερη value for money επιλογή είναι το δικό μας Maxx-imum Fiesta:

 

Ford Fiesta

Αυτοκίνητα για νέους οδηγούς και νέους γενικότερα, υπάρχουν πολλά! Εμείς θα σε βοηθήσουμε να πάρεις τη σωστή απόφαση και θα σου πούμε τα πράγματα με το όνομά τους! Γιατί έτσι πρέπει!